Om mig

Jeg hedder Connie er 56 år og bor i Stevning. Jeg er gift med Bjarne og har to børn, Heidi på 28år, som nu bor i Odense og Thomas på 31år, som nu bor i Elstrup. Vi bor Stevningnorvej 17, på et lille hyggeligt sted med dyr og meget udenomsplads. Vores dyr er ikke tilgængelige for børnene med mindre jeg er med. Vi har en brun labrador som hedder Nilla,  2 ponyer, høns, ænder og volierefugle. Volierefuglene er på terrassen så børnene kan se dem.   

Jeg elsker simpelthen, at se børn udvikle sig og være en del af deres hverdag. Der er gode fysiske rammer, i forhold til børns leg og udfoldelse. Jeg lægger stor vægt på tryghed, omsorg, fællesskab og at børnene kommer udenfor hver dag. I min pasningsordning vægter jeg naturen meget højt. Vi er næsten altid udenfor hvilket børnene også elsker. Vi oplever bla skov og strand, (jeg bor ikke langt fra nogle af delene), ser på dyr og leger i min have. Hvis vejret ikke tillader udendørs leg, leger vi indenfor i børnenes eget legeværelse.

Jeg har altid haft et super godt forhold og samarbejde med mine forældre. Det jeg ønsker er, at kunne skabe god trivsel og trygge rammer, både for forældre og børn.

| Svar

Nyeste kommentarer